Aktuality

Publikace „Podvojné účetnictví 2024“

Nakladatelství Grada vydalo aktualizovanou verzi populární odborné publikace Podvojné účetnictví 2024 autorského kolektivu vedeného doc. Janou Skálovou. Publikace k zakoupení zde. Seznam dalších publikací členů katedry zde.

Publikace „Podvojné účetnictví 2024“
Konference ACFA 2024

Publikace „Úvod do IFRS …“

Nakladatelství Vysoké školy ekonomické v Praze vydalo skripta Úvod do Mezinárodních standardů účetního výkaznictví: sbírka příkladů a úloh. Skripta jsou primárně určena jako doplňkový studijní materiál k předmětu 1FU212, jsou vydána jako e-publikace a je možné si je stáhnout zdarma na E-shopu nakladatelství.

Publikace „Úvod do IFRS …“

Publikace „Nestátní neziskové organizace …“

Nakladatelství Vysoké školy ekonomické v Praze vydalo aktualizovanou verzi odborné publikace Nestátní neziskové organizace: právní úprava, účetnictví, audit, transparentnost. Autorem je Ing. Marek Jošt, Ph.D. Publikace je vydána jako e-kniha a je možné ji zakoupit v e-shopu Ekopress. Seznam dalších publikací členů katedry zde.

Publikace „Nestátní neziskové organizace …“

Schůzka se studenty programu Účetnictví

V pátek 2. února 2024 v čase 10:00-11:00 proběhne přes MS Teams schůzka garantů bakalářského i magisterského programu Účetnictví a finanční řízení podniku (prof. Müllerová a doc. Procházka) se studenty. Program setkání: představení hlavních proběhlých a plánovaných změn na BS & NMS dotazy a volná diskuze se studenty Dotazy/připomínky/návrhy mohou být libovolné, nicméně uvítáme zejména […]

Schůzka se studenty programu Účetnictví

Jan Molín v Dobrém ránu ČT

Daňové novinky pro rok 2024 vysvětloval v Dobrém ránu České televize Jan Molín. Odkaz na video viz níže.

Jan Molín v Dobrém ránu ČT

Seminář „Current Trends in CSR Research“

Další akce v rámci Research Seminar Series se uskuteční ve středu 8. listopadu 2023 v čase 10:00-12:00, místnost NB 177A. Nazim Hussain bude prezentovat příspěvek na téma „Current Trends in Corporate Social Responsibility Research: A Corporate Governance Perspective on Corporate Social Responsibility Decoupling“. O přednášejícím: Nazim Hussain působí na Faculty of Economics and Business, University […]

Seminář „Current Trends in CSR Research“

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.
Zobrazit více informací

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: